Home Tickets Archief Lid worden Nieuwsbrief

Acteurs en actrices van Vrij en Blij Asse

Els Van Ransbeeck

Els Van Ransbeeck

Fien Philippe

Fien Philippe

Vera Spinnoy

Vera Spinnoy

Peter Esselens

Peter Esselens

Patcy De Ridder

Patcy De Ridder

Meer over Patcy Patcy is nog maar sinds 2018 bij Vrij en Blij. Veel ervaring heeft ze nog niet, maar ze wil veel ervaring opdoen want ze staat graag op een podium.
Al heeft ze het een beetje moeilijk om uit haar comfortzone te treden, ze wil en doet het graag. Verder is ze sportief en een stille water…
Johan Vanderhaegen

Johan Vanderhaegen

Meer over Johan Na een hele loopbaan bij de Wemmelse toneelvereniging Pokus Pats, spoelde Johan in 2014 aan bij Vrij en Blij in Asse. Hij is er sindsdien een vaste verschijning op het podium van Asse CC. Uitermate tekstvast, inspirerend, charismatisch... ja, dat allemaal nu niet zozeer, maar toch een acteur die het Assese publiek weet te smaken (en omgekeerd).
Leen de Buel

Leen de Buel

Meer over Leen Leen is een mama van 2 jonge kindjes en leerkracht in een lagere school. Ze kan enorm genieten van borrelen en tafelen met vrienden en familie. Haar liefde voor toneel ontstond al op zeer jonge leeftijd. Toch heeft ze pas in 2019 de stap durven zetten om op een "echt" podium te staan. Sindsdien is ze gebeten door de theatermicrobe. Zowel op het podium als ernaast smijt ze zich volledig voor Vrij en Blij.
Serge Nicolas

Serge Nicolas

Meer over Serge Na een tiental jaren in Antwerpen te hebben gespeeld en erna een tiental jaren in de Wemmelse toneelvereniging Pokus Pats te hebben doorgebracht tot deze werd opgedoekt, is Serge eigenlijk heel toevallig bij Vrij en Blij in Asse terecht gekomen.
Ondertussen speelde hij al in enkele producties mee en droeg hij ook zijn steentje bij achter de schermen. Hopelijk kan dit avontuur nog lang blijven doorgaan…
Pascale De Ridder

Pascale De Ridder

Jurgen Van Der Burght

Jurgen Van der Burcht

Robin van den Bossche

Robin van den Bossche

Tibo Oeyen

Tibo Oeyen

Rein Roesems

Rein Roesems

meer over Rein Onze veuzitter. Zelf is hij de tel kwijt geraakt. Maar hij draagt zijn taak met een zuivere missie. De vereniging dragen, ondersteund door een heel team van spelers, bestuursleden en helpende handen. En ook: met respect voor de jonge en de oude garde. Want dat is net de sterkte van onze vereniging.
Het podium kent geen geheimen meer. Zet Rein on stage en hij smijt zich volledig.
Helga De Smedt

Helga De Smedt

meer over Helga Van een vaste waarde gesproken: Helga spant de kroon. Steeds vol verhalen en herinneringen. Meer dan 45 jaar liggen haar hart en haar ziel bij Vrij & Blij. Als speelster en als bestuurslid!
Gekend in Asse en daarbuiten wegens haar rijk sociaal leven en haar charmes. Haar rol is nog bijlange niet uitgespeeld.
Marleen Wynant

Marleen Wynant

meer over Marleen Marleen is sinds 2020 een vaste waarde bij Vrij en Blij. Als het over communicatie gaat, moet je bij haar zijn.
Daarnaast staat ze ook graag op het podium. Na meer dan 20 jaar op de planken, kent ze er wel wat van. Ze heeft musical- en theaterervaring.
Ook de presentatie van evenementen ontbreekt niet op haar palmares.
Stijn De Wever

Stijn De Wever

Andre De Jonghe

Andre De Jonghe