Home Tickets Archief Lid worden Nieuwsbrief

Bestuur Vrij en Blij Asse

Rein Roesems

Rein Roesems

voorzitter

meer over Rein Onze veuzitter. Zelf is hij de tel kwijt geraakt. Maar hij draagt zijn taak met een zuivere missie. De vereniging dragen, ondersteund door een heel team van spelers, bestuursleden en helpende handen. En ook: met respect voor de jonge en de oude garde. Want dat is net de sterkte van onze vereniging.
Het podium kent geen geheimen meer. Zet Rein on stage en hij smijt zich volledig.
Helga De Smedt

Helga De Smedt

ondervoorzitter

meer over Helga Van een vaste waarde gesproken: Helga spant de kroon. Steeds vol verhalen en herinneringen. Meer dan 45 jaar liggen haar hart en haar ziel bij Vrij & Blij. Als speelster en als bestuurslid!
Gekend in Asse en daarbuiten wegens haar rijk sociaal leven en haar charmes. Haar rol is nog bijlange niet uitgespeeld.
Lou Vertommen

Lou Vertommen

secretaris

meer over Lou Haar hele loopbaan heeft Lou doorgebracht in de jonge kinderzorg. Aanvankelijk rechtstreeks de zorg over de kinderen en sinds 1981 als pionier en directie van het 1° Brussels CKG (Centrum voor kinderzorg en gezinsondersteuning), een initiatief van de Vlaamse Gemeenschapscommissie. Naast pedagogische ondersteuning was administratie een aanzienlijk deel van de opdracht.
Vandaar dat het secretariaatswerk in de toneelvereniging Vrij en Blij het nauwste aansluit bij haar inbreng.
Marleen Wynant

Marleen Wynant

PR & communicatie

meer over Marleen Marleen is sinds 2020 een vaste waarde bij Vrij en Blij. Als het over communicatie gaat, moet je bij haar zijn.
Daarnaast staat ze ook graag op het podium. Na meer dan 20 jaar op de planken, kent ze er wel wat van. Ze heeft musical- en theaterervaring.
Ook de presentatie van evenementen ontbreekt niet op haar palmares.
Peter Esselens

Peter Esselens

penningmeester

Leen De Buel

Leen De Buel

bestuurslid

meer over Leen Leen is een mama van 2 jonge kindjes en leerkracht in een lagere school. Ze kan enorm genieten van borrelen en tafelen met vrienden en familie. Haar liefde voor toneel ontstond al op zeer jonge leeftijd. Toch heeft ze pas in 2019 de stap durven zetten om op een "echt" podium te staan. Sindsdien is ze gebeten door de theatermicrobe. Zowel op het podium als ernaast smijt ze zich volledig voor Vrij en Blij.
Jurgen Van Der Burcht

Jurgen Van Der Burcht

bestuurslid

Robin van den Bossche

Robin van den Bossche

bestuurslid