Home Tickets Archief Lid worden Nieuwsbrief

Vrij en Blij Asse - algemene voorwaarden

Toneelvereniging Vrij en Blij uit Asse organiseert toneelvoorstellingen en is eigenaar en beheerder van deze website.

Restitutie

Toegang tot onze voorstelling of activiteit is mogelijk met een toegangsbewijs. U dient het toegangsbewijs op verzoek te tonen aan de kassa. Bij calamiteiten of niet doorgaan van de voorstelling vanwege een oorzaak binnen of buiten onze vereniging geven wij, op verzoek, restitutie van de entreeprijs, of de vereniging zal een alternatief aanbieden.
Bij restitutie van de entreekaarten zal €1,00 per kaart in mindering gebracht worden. Wij maken namelijk gebruik van een online kaartenverkoop service, de kosten voor deze service heeft Toneelvereniging Vrij en Blij Asse voor u betaald en zal in mindering worden gebracht bij restitutie van de entreekaarten.
Het bestuur is verantwoordelijk voor de restitutie. Ons mailadres is bestuur@vrijenblijasse.be.

Website

Alle informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Toneelvereniging Vrij en Blij Asse is niet verantwoordelijk voor de content op de aan deze website gekoppelde bestanden of websites waarnaar wordt verwezen.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om enige informatie, in welke vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming van de vereniging te kopiëren en/of te verspreiden. Toneelstukken en foto’s vallen onder het auteursrecht.

Klachtenverwerking

De vereniging stelt het bijzonder op prijs wanneer u uw vraag, probleem of klacht kenbaar maakt. Want zo kunnen wij proberen een passende oplossing te vinden. Bovendien biedt het ons de kans om de service aan u en andere belangstellenden te verbeteren. Contact kun u opnemen via bestuur@vrijenblijasse.be