Home Tickets Archief Lid worden Nieuwsbrief

Vrij en Blij Asse - privacybeleid

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 11 mei 2021. Doel ervan is uit te leggen welke informatie verzameld wordt en waarom dat gebeurt.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Vrij en Blij Asse. Door deze website te gebruiken accepteer je de facto dit privacybeleid.

Vrij en Blij is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van gelinkte websites en gebruikte tools.

Nieuwsbrief

Als je daarvoor uitdrukkelijk toestemming gegeven hebt, dan krijg je regelmatig een nieuwsbrief via e-mail. Je kunt je altijd zelf uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Periodiek kun je ook een mail krijgen met de vraag om je gegevens na te kijken en je interesse te bevestigen.

Wanneer je je aanmeldt worden er enkele noodzakelijke persoonsgegevens gevraagd om je te kunnen informeren : je naam, voornaam, en je e-mailadres.

Deze gegevens worden opgeslagen bij Vrij en Blij of bij een dienstverlenende derde partij (bijvoorbeeld een e-mail provider). Gegevens uit verschillende bronnen worden niet gecombineerd.

Vrij en Blij verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij je van tevoren je toestemming hiervoor hebt gegeven. Op aanvraag kan je ook inzage krijgen in je bewaarde gegevens, en indien je dat wil kan informatie verwijderd worden.

Wanneer je een bericht verstuurt, zoals een e-mail, dan is het mogelijk dat het bericht bewaard wordt om latere communicaties relevant te houden.

Delen van informatie met derden

Er kan bepaalde informatie met derden worden gedeeld in functie van de dienstverlening (bijvoorbeeld voor het versturen van e-mails). Deze derde partijen houden zich ook aan de geldende privacyregels.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op de mogelijkheden die deze website biedt. Aanpassingen aan deze site kunnen dus leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om ze regelmatig na te lezen. Je vindt trouwens ook altijd de datum van de meest recente update terug aan het begin van de verklaring.

Vragen en feedback

Vrij en Blij controleert regelmatig of het aan dit privacybeleid voldoet, en volgt ook de regelgeving op.
Als je verder nog vragen hebt over het privacybeleid, stuur dan je vragen door via de contactpagina.